Η Αποστολή μας - Mind Clusters

Η Αποστολή μας

Η Αποστολή μας είναι να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε την Dream Team εργαζομένων που θα εκτοξεύσει την επιχείρηση σας στην επιτυχία!

Η Mind Clusters είναι μια εταιρεία που βασίστηκε σε μια πρωτότυπη ιδέα σύμπραξης

  • Trainers
  • Marketing Experts
  • Digital Consultants

με στόχο να δημιουργηθεί μια σειρά υπηρεσιών εκπαίδευσης προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου και του επιχειρείν της νέας ψηφιακής εποχής.

Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε σε όλα τα στάδια ανάπτυξης της επιχείρησης σας και να δώσουμε ώθηση στους ανθρώπους σας να αναπτυχθούν και να εξελίσσονται διαρκώς με βιώσιμο τρόπο, στο πλαίσιο ενός κόσμου που μεταβάλλεται με μεγάλη ταχύτητα.

Οι 7 Αξίες μας - Mind Clusters

Οι 7 Αξίες μας

Η τεχνογνωσία της εταιρίας μας είναι χτισμένη γύρω από μια μεγάλη επαγγελματική εμπειρία στον τομέα της επαγγελματικής εκπαίδευσης, των νέων τεχνολογιών και της επικοινωνίας, που βασίζονται σε εμπεριστατωμένη γνώση τόσο της μεταλαμπάδευσης της γνώσης, όσο και της χρήσης νέων τεχνολογιών και στηρίζονται στις ακόλουθες 7 αξίες:

  1. Πάθος για την γνώση: Μας συνδέει ένα κοινό πάθος για την γνώση, την κατανόηση του εαυτού μας και του κόσμου που μας περιβάλλει. Είμαστε πάντα σε κίνηση, περίεργοι και ανοιχτοί στον κόσμο.
  2. Αριστεία: Κάθε δουλειά που παραδίδουμε είναι ένα έργο τέχνης από άποψη έμπνευσης και ένα high-end αποτελεσματικό εργαλείο με custom προδιαγραφές.
  3. Ανοιχτό πνεύμα: Ενθαρρύνουμε διαρκώς την αμφισβήτηση και τo ανοιχτό πνεύμα για να αναπτύξουμε μια εξατομικευμένη λύση, όταν το υφιστάμενο πλαίσιο δεν το κάνει.
  4. Εξελισσιμότητα: Η δυνατότητα να εξελίσσεται κανείς ανάλογα με το περιβάλλον και τις εκάστοτε ατομικές ικανότητες, είναι ο θεμέλιος λίθος της ανάπτυξης και αυτήν υποστηρίζουμε.
  5. Ακρόαση: Το να ακούμε τον πελάτη, να νιώθουμε τις ανάγκες του και να κατανοούμε την αγορά του, μας επιτρέπει να παρέχουμε την εκπαιδευτική λύση που θα κουμπώσει στην στρατηγική της εταιρείας και ως μοχλός θα επιταχύνει την επίτευξη των στόχων.
  6. Αμεσότητα: Η αμεσότητα είναι η ανθρώπινη διάσταση του επαγγέλματός μας και αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα μιας επιτυχημένης συνεργασίας.
  7. Εμπειρία: Εκπροσωπούμε πελάτες διαφόρων μεγεθών από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους και έχουμε εκπαιδεύσει μεγάλο αριθμό επαγγελματιών, έχοντας εμπειρία από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το Όραμα μας - Mind Clusters

Το Όραμα μας

Να δημιουργούμε εκπαιδευτικά συστήματα, συνδεδεμένα με την καρδιά της επιχείρησης, ικανά να δημιουργούν Dream Teams εργαζομένων, με ανεξάντλητες δυνατότητες προσαρμογής στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες.