Η Ομάδα μας - Mind Clusters

Η Mind Clusters είναι μια εταιρεία με στόχο την υποστήριξη των επιχειρήσεων με την παροχή ψηφιακών εργαλείων σε επίπεδο συνεχούς εκπαίδευσης σε όλους τους νευραλγικούς τομείς της δραστηριότητας.

Οι σημερινές επιχειρήσεις γεννιούνται και αναπτύσσονται σε έναν κόσμο που μεταβάλλεται με μεγάλη ταχύτητα και αντίστοιχα οι ομάδες των ανθρώπων τους, οφείλουν να εξελίσσουν τις δεξιότητες τους ώστε να αποτελούν μοχλό ανάπτυξης.

Η ομάδα μας είναι εδώ για να σας στηρίξει σε όλα τα στάδια ανάπτυξης της επιχείρησης σας.

Η Mind Clusters είναι μια εταιρεία που βασίστηκε σε μια πρωτότυπη ιδέα σύμπραξης:

 

 • Trainers
  Εκπαιδευτών που ειδικεύονται σε μετατροπή παραδοσιακών εκπαιδεύσεων σε μαθήματα E-Learning και μπορούν να σας καθοδηγήσουν.
 • HR Managers
  HR Managers, που έχουν μεγάλη εμπειρία από τις ανάγκες των επιχειρήσεων, αλλά και των προτεινόμενων στην αγορά εργαλείων.
 • Digital Experts
  Ειδικών του Digital, που παρακολουθούν τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και εντοπίζουν πρωτοποριακές λύσεις σε επίπεδο value for money τρόπων εκπαίδευσης.
 • Web Developers
  Μάγοι της πληροφορικής, που μπορούν να μετατρέψουν κάθε ανάγκη και πρόβλημα σε ψηφιακή λύση και αποτελεσματικό εργαλείο.

Στόχος μας να δημιουργηθεί μια σειρά υπηρεσιών εκπαίδευσης προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου και του επιχειρείν της νέας ψηφιακής εποχής.

Co-Founders

Ριάννα Χάιτα - Mind Clusters

Ριάννα Χάιτα

Co-Founder

CEO e-Business Clusters & Oceanus Training | B2B E-Business Consultant | Holistic & Multi-Sensory Marketing

Τόνια Μαύρου - Mind Clusters

Τόνια Μαύρου

Co-Founder

People Vision Leader Leroy Merlin Greece & Cyprus

Ομάδα Συμβούλων

Αχιλλέας Χατζηνίκος - Mind Clusters

Αχιλλέας Χατζηνίκος

Ομάδα Συμβούλων

CEO and Co-founder (Geotag Aeroview Ltd) & Πρόεδρος “Technopolis Acropolis” Board of Directors, Πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της LogicDIS

Γιώτα Ζωγραφάκη - Mind Clusters

Γιώτα Ζωγραφάκη

Ομάδα Συμβούλων

GM at ORAMADIRECT, Adjunct Professor at American College of Thessaloniki – ACT