Η Ομάδα μας - Mind Clusters

Η Mind Clusters είναι μια εταιρεία με στόχο την υποστήριξη των επιχειρήσεων σε επίπεδο συνεχούς εκπαίδευσης σε όλους τους νευραλγικούς τομείς της δραστηριότητας.

Οι σημερινές επιχειρήσεις γεννιούνται και αναπτύσσονται σε έναν κόσμο που μεταβάλλεται με μεγάλη ταχύτητα και αντίστοιχα οι ομάδες των ανθρώπων τους, οφείλουν να εξελίσσουν τις δεξιότητες τους ώστε να αποτελούν μοχλό ανάπτυξης.

Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε σε όλα τα στάδια ανάπτυξης της επιχείρησης σας.

Η Mind Clusters είναι μια εταιρεία που βασίστηκε σε μια πρωτότυπη ιδέα σύμπραξης

  • Trainers
    Εκπαιδευτών που ειδικεύονται σε διάφορους τομείς και καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών της προσωπικής, επαγγελματικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης.
  • Marketing Experts
    Ανθρώπων του HR & Marketing, που έχουν μεγάλη εμπειρία από τις πρακτικές της αγοράς.
  • Digital Consultants
    Ειδικών του Digital, που παρακολουθούν τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και εντοπίζουν πρωτοποριακές λύσεις σε επίπεδο value for money τρόπων εκπαίδευσης.

Στόχος μας να δημιουργηθεί μια σειρά υπηρεσιών εκπαίδευσης προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου και του επιχειρείν της νέας ψηφιακής εποχής.

Ομάδα Συμβούλων

Αχιλλέας Χατζηνίκος - Mind Clusters

Αχιλλέας Χατζηνίκος

CEO and Co-founder (Geotag Aeroview Ltd) &
elected as President to lead “Technopolis Acropolis” Board of Directors

Ο Αχιλλέας Χατζηνίκος είναι Manager και Επιχειρηματίας. Διαθέτει μεταπτυχιακό στην Τεχνολογία Λογισμικού από το Πανεπιστήμιο Villanova. Έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας σε ανώτατες διοικητικές θέσεις, και έχει αποκτήσει εμπειρία σε επενδύσεις, IPOs, συγχωνεύσεις και σε εξαγορές. Είναι συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Geotag Aeroview, η οποία είναι ο μεγαλύτερος κάτοχος / πάροχος εναέριου οπτικού περιεχομένου.Το περιεχόμενο διατίθεται σε όλες τις μορφές και παρουσιάζεται στο καινοτόμο και μοναδικό τουριστικό site “TripInView.com”.

Στο παρελθόν υπήρξε επικεφαλής ομάδας 20 εταιρειών με 945 εργαζόμενους ως ιδρυτής, διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας λογισμικού Computer Logic. Επιπλέον, έχει διατελέσει επικεφαλής και Διευθύνων Σύμβουλος της LogicDIS και της Singular Logic, της μεγαλύτερης δηλαδή εταιρείας λογισμικού στην Ελλάδα. Ήταν, επίσης, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Ακρόπολης Τεχνόπολις» και μέλος της Επιτροπής Επενδύσεων του ΤΑΝΕΟ. Τα τελευταία 10 χρόνια υπήρξε Διευθύνων Σύμβουλος της IREVIA SA, μιας συμβουλευτικής και επενδυτικής εταιρείας στους τομείς της Πράσινης Ενέργειας, της Ακίνητης Περιουσίας, της Φιλοξενίας και των Τεχνολογιών Λογισμικού. Αξίζει δε να υπογραμμιστεί η συμβολή του σε 14 εξαγορές με πλειοψηφία μετοχών, σε 2 μεγα-συγχωνεύσεις, σε περισσότερες από 20 επιτυχείς αυξήσεις κεφαλαίου και σε 2 IPOs.

Ριάννα Χάιτα - Mind Clusters

Ριάννα Χάιτα

B2B Digital Consultant
Holistic & Multi Sensory Marketing / Audio Branding Expert

Η Ριάννα Χάιτα έχει σπουδάσει Οικονομικά και Marketing στη Γαλλία.

Είναι ιδρυτής της E-Marketing Clusters, μιας εταιρείας παροχής υπηρεσιών ηλεκτρονικού Marketing που προσφέρει λύσεις σε κορυφαία Brands και ηγέτες της βιομηχανίας B2B. Είναι εξειδικευμένη B2B Digital Consultant και γνωρίζει σε βάθος το διακύβευμα του Digital Transformation.

Digital Transformation (Ψηφιακός Μετασχηματισμός) είναι η εφαρμογή ψηφιακών τεχνολογιών που επηρεάζουν θεμελιωδώς όλες τις πτυχές της επιχείρησης.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αφορά κάθε κλάδο και μπορεί να επηρεάσει όλες τις δραστηριότητες, τα τμήματα, τις λειτουργίες και τις διαδικασίες μιας επιχείρησης, ακόμα και το ίδιο το επιχειρηματικό μοντέλο.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για κάθε επιχείρηση να μεταλλαχθεί εκ των έσω και να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα της με γεωμετρική πρόοδο.

More info:
https://www.e-marketingclusters.gr
https://www.b2bdigitalclusters.com

Γιώτα Ζωγραφάκη - Mind Clusters

Γιώτα Ζωγραφάκη

Business Coach & Marketing Professor

Η Γιώτα Ζωγραφάκη ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Οικονομικό Τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έλαβε το μεταπτυχιακό της τίτλο σε Business Analysis από το Πανεπιστήμιο Lancaster στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Διαθέτει ευρεία επαγγελματική εμπειρία σε καταναλωτικά αγαθά και υπηρεσίες, κατέχοντας διευθυντικές θέσεις σε πολυεθνικές & ελληνικές εταιρείες (Procter & Gamble, ORAMADIRECT), αλλά και στον μη κερδοσκοπικό τομέα (Αρκτούρος).

Έχει δώσει πολλές ομιλίες και σεμινάρια για το marketing, την επιχειρηματικότητα και τη δημόσια ομιλία (public speaking). Έχει διδάξει Marketing, Επικοινωνία και Business σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο και έχει λάβει βραβείο για Excellence in Teaching. Σήμερα διδάσκει στο Business School του Αμερικάνικου Κολλέγιου ACT και είναι εκπαιδευτής και μέντορας στην κοιτίδα νεοφυούς επιχειρηματικότητας Venture Garden του THI (The Hellenic Initiative). Επιπλέον είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού επιχειρηματικότητας John and Mary Pappajohn Business Plan Awards και του παγκόσμιου διαγωνισμού Reimagine Education. Μιλά Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά.