Δημιουργία Υλικών - Mind Clusters

Η Mind Clusters προσφέρει υπηρεσίες επιμέλειας περιεχομένου, σε τρεις άξονες :

  • Δημιουργία νέων μαθημάτων ως ανάγκη που προκύπτει από τη συγκέντρωση πληροφοριών σχετικών με τον πελάτη
  • Μετατροπή υπάρχοντος περιεχομένου σε πιο συναρπαστικές μορφές
  • Χρήση έτοιμων μαθημάτων off-the-shelf της Mind Clusters

Σχετικά με τους δύο πρώτους άξονες η διαδικασία δημιουργίας είναι η παρακάτω :

Αξιολόγηση περιεχομένου

Χρησιμοποιώντας στρατηγική περιεχομένου θα αξιολογήσουμε το υπάρχον περιεχόμενό σας και θα κάνουμε συστάσεις για το πώς θα το βελτιστοποιήσουμε βάσει της επιστημονικής μας έρευνας και εμπειρίας.

Στην Mind Clusters χρησιμοποιούμε μια προσέγγιση βασισμένη στην επιστήμη για την αξιολόγηση κάθε προγράμματος εκμάθησης και ανάπτυξης και τη δημιουργία προσαρμοσμένων λύσεων που σχεδιάζονται από το μηδέν για να μεγιστοποιήσουν την αποτελεσματικότητα και την κάλυψη όλων των αναγκών της επιχείρησης.

Επιμέλεια Περιεχομένου

Η επιμέλεια περιεχομένου είναι μια τέχνη. Είναι ένας συνδυασμός εύρεσης, αξιολόγησης, διευθέτησης, συνάφειας και στη συνέχεια, ανταλλαγής πληροφοριών.

Η επιμέλεια του περιεχομένου απευθύνεται στη σημερινή γενιά μαθητευόμενων που είναι συνηθισμένοι να αναζητούν πληροφορίες στο Διαδίκτυο.

Οι εργαζόμενοι θεωρούν ότι είναι πιο δύσκολο να μάθουν, όχι επειδή δεν υπάρχει αρκετό περιεχόμενο, αλλά αντιθέτως επειδή υπάρχει πάρα πολύ και δεν μπορούν να βρουν αυτό που είναι πολύτιμο. Με μια στρατηγική επιμερισμού του περιεχομένου φιλτράρουμε μόνο ό, τι είναι σχετικό, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια.

Οι εμπειρογνώμονες στρατηγικής περιεχομένου της Mind Clusters, βοηθούν τις επιχειρήσεις να εντοπίζουν και να εκτελούν μια στρατηγική επιμερισμού περιεχομένου. Η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει στην επιτυχή ενσωμάτωση και εκτέλεση του πιο αποτελεσματικού και εύπεπτου περιεχομένου.

Μετατροπή περιεχομένου

Φροντίζουμε τα εκπαιδευτικά σας προγράμματα να ενσωματώνουν τις τελευταίες τάσεις στην τεχνολογία, για να διατηρούν τους μαθητές σε επαφή, ώστε να αυξάνουν την απορρόφηση της γνώσης στο λιγότερο δυνατό χρόνο.

Ενίσχυση περιεχομένου

Ο κλασικός τρόπος εκμάθησης μέσω κειμένου εξακολουθεί να έχει θέση στον σύγχρονο κόσμο της Εκπαίδευσης, αλλά με όσα γνωρίζουμε πλέον για την λειτουργία του εγκεφάλου και τον τρόπο της γνωσιακής ανάπτυξης, η ενίσχυση των υλικών σε διαδραστικό περιεχόμενο είναι απαραίτητη.

Η διαδραστική μάθηση συμβάλλει στην ενίσχυση των γνωστικών διαδικασιών όπως:

  • Παρατηρητικότητα
  • Ταξινόμηση
  • Κατηγοριοποίηση
  • Προσοχή
  • Αντίληψη
  • Διαδραστικότητα
  • Αιτιολόγηση

Όταν παρουσιάζουμε το μαθησιακό υλικό με διαδραστικό τρόπο, οι μαθητές μας μπορούν να απορροφήσουν, να εφαρμόσουν και να διατηρήσουν το περιεχόμενο πιο αποτελεσματικά και για περισσότερο χρόνο.
Μετατρέποντας τα υπάρχοντα σας PowerPoint ή PDF υλικά σε διαδραστική μάθηση βοηθάτε τον εκπαιδευόμενο σας και να αυξήσει τον όγκο και την διάρκεια διατήρησης της γνώσης.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την δημιουργία υλικών Εκπαίδευσης και το πως μπορούν να ενταχθούν στην δική σας οργάνωση ?

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε την εταιρεία σας με μια αποτελεσματική πλατφόρμα E-Learning.
Επικοινωνήστε μαζί μας με τον τρόπο που προτιμάτε για να σχεδιάσουμε την λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.